Eikö koirasi pidä hieronnasta – SmartViber hoitaa koirasi hellästi

SmartViber – värinäharjoittelu käytetään lihasten verenkierron lisäämiseen. Värinämattoa voidaan käyttää rentoutumisena, kuntoutuksena ja lihasten kasvattamisessa.

SmartViber on osoittautunut erittäin hyväksi vaihtoehdoksi esimerkiksi hieronnan sijaan silloin, kun lihakset ovat jännittyneet, ylikuormittuneita jne. – hoidolla voidaan vaikuttaa syviin lihaksiin paljon paremmin kuin hieronnassa. Värinämattoa voidaan käyttää myös käyttökoirien staattiseen lihaskuntoharjoitteluun.

Harjoitteeseen vaikuttava tekijä on värinämaton nopeus tai värähtely. Se suorittaa liikkeitä 5 – 30 Hz välillä. Liikkeet tapahtuvat pystytasossa (ylös ja alas) ja antavat nivelille normaalin luonnollisen kuormituksen. Värinämaton impulssien kautta syntyy lihasrefleksi, joka saa lihakset vuorotellen jännittymään ja rentoutumaan..

Harjoittelu SmartViberilla voidaan aloittaa jo kuntoutuksen varhaisessa vaiheessa, jolloin se huomattavasti nopeuttaa paranemista.

Kaikkia eläimiä ei voida jostain syystä hieroa (leikkaus, liian kiireät lihakset, ei pidä koskettelusta, vihainen) silloin värinäharjoittelu voi olla hyvä vaihtoehto. Alemmat taajuudet käytetään rentoutumiseen. Useimmat kissat pitävät myös värinämattotreenistä. Lisätietoja löydät Kuntoutus sivun alta tai lähetä s-postia

Scroll to top