Muut käsittelyt

Käsittely/mobilisaatio/koirahieronta tulisi aina olla osana leikatun koiran kuntoutusta, mutta myös osana terveen käyttö- tai kotikoiran elämää.

Leikattu koira on kipeä, liikkuu vähemmän, käyttää kehoaan eri tai jopa väärällä tavalla, joten lihasjumeja syntyy lähes aina. Kipeät ja kireät lihakset pitkittävät paranemisaikaa, aiheuttavat mielialaongelmia, ja pahimmassa tapauksessa ongelmia käyttäytymisessä.

Käyttämällä koiraasi säännöllisesti käsittelyssä pysyt ajantasalla koirasi lihaskunnosta ja raajojen liikeratojen kunnosta. Hyvä lihaskunto ja hyvä liikkuvuus ovat erittäin tärkeää mm. agility-, käyttö- ja näyttelykoirilla.

Klinikalta voit varata hieronta- ja käsittelyaikoja koirallesi numerosta 050-3701214. Koirien hierontaa klinikallamme suorittaa  Micaela Mattsson (certifierad hundfysioterapeut) klinikalla ja Sokojalla Kokkolassa, ja Tanja Hirvi (klinikkaeläinhoitaja/koirahieroja) klinikalla. Mikäli sinulla on vaikeuksia päästä koirasi kanssa klinikalle voidaan erikoistapauksissa sopia myös kotikäynnistä.