Ravitsemus

 

Erityisruokavaliot

Kaikki hoitajamme kouluttautuvat aktiivisesti pieneläinten ravitsemusopin alalla ja heidän ammattitaitonsa on käytettävissäsi kun pohdit lemmikillesi sopivaa päivittäis-tai erikoisruokavaliota. Myymme klinikallamme Royal Canin ja Hills’ erikois- ja päivittäisruokia, ja tilauksesta myös muiden valmistajien ruokia. Meiltä löytyvät myös kotimaiset puruluut ja makupalat lemmikillesi

Hyvälaatuinen ruoka on erittäin tärkeä asia lemmikin terveydelle. Useita ongelmia voidaan ennaltaehkäistä ja hoitaa oikeanlaisella ruokinnalla.

Myymme Royal Canin sekä Hill’s erikoisruokia sekä koirille että kissoille. Päivittäisruokavaliot pitävät yllä terveen lemmikin hyvinvointia esimerkiksi ehkäisemällä hammaskiven muodostumista, virtsakiteiden muodostumista tai ylipainoa.Royal Canin tuoteperheestä löytyy erikoisruokavalioita muun muassa suolistohäiriöiden, allergian, ylipainon, maksasairauksien, munuaissairauksien, virtsakivien, stressioireiden ja sokeritaudin hoitoon.

Herkkuhetkiin löydät valikoimastamme Dagsmarkin suomalaisesta naudan ja hirvennahasta  Kokkolassa valmistetut puruluut sekä muutamien muiden valmistajien herkut!

Tervetuloa ostoksille!