Sponsorisivu

Kauden 2020 sponsoroitavat ratsukot:

 

Team Sinikaarrekauppa

Oululaisista kenttäratsastajista koostuvan Team Sinikaarrekaupan taival alkoi vuonna 2018 Harjun kenttäratsastuskilpailuista. Viisi Oulun Ratsastajia edustavaa ratsukkoa haki tukea yrityksiltä 1300 kilometrin kisareissun toteuttamiseen, ja tuon reissun hyvä pöhinä poiki jatkosopimuksia seuraaville vuosille.
Meillä kaikilla on erilainen ratsastustausta, mutta kaikkia meitä yhdistää intohimo hevosiin ja etenkin kenttäratsastukseen. Oulun sijainti kaukana muusta kenttäratsastavasta Suomesta vaatii motivaatiota, yhteishenkeä ja hyvää huumoria kisojen kiertämiseen. Olemme sydämellisesti kiitollisia jokaiselle sponsorillemme, joka on lähtenyt mukaan Team Sinikaarrekaupan tukemiseen ja näin ollen mahdollistaa meille intohimomme toteuttamisen. Haluamme tuoda hevoselämän arkea tunnetuksi, ja omalla toiminnallamme edistää kenttäratsastajien positiivisen sekä periksiantamattoman elämänasenteen sanoman levittämistä maailmalle.
Tässä esitellään Sinikaarretiimiläisten kaksi ratsukkoa;
Kati Kemppainen, ratsut Kvatra, Patna ja Una V
Kati on ammatiltaan ratsastuksenohjaaja ja opettaa pääasiassa omassa ratsastuskoulussaan. Tulevalla kaudella tavoite on kilpailla esteratsastuksessa Unalla,  kouluratsastuksessa Caralla ja kenttäratsastuksessa Piitulla.
Motto: Mahdollisen erottaa mahdottomasta vain päättäväisyys.

Tiina Jokinen – River’s Ilima Baby

Tiina on perheenäiti, joka opiskelee toimittajaksi ja toimii ratsastusvalmentajana. Vähäisen vapaa-aikansa hän viettää kasvattitammansa Rinsessan kanssa. Tähtäimenä on kenttäkilpailut ympäri Suomen. Tähtäimessä on välillä myös jousiammuntataulu, johon voi tähtäillä myös ratsunsa satulasta.  Motto: “Tekemällä rohkeita asioita, tulet rohkeammaksi”.

Rannan Ruhtinas/Talli Polestar

Valokuvaus Tuulia N.

 Kaspar Neva/Susanna Lauri

“Olen kohta 45- vuotias, kolmen pojan äiti ja pararatsastaja.  Vammauduin leikkauksen yhteydessä vuonna – 96 ja
olen joutunut opettelemaan ratsastuksen “uudestaan”,  koska en kykene käyttämään vasenta jalkaani kuten ennen. Vähitellen olen oppinut ratsastamaan istunnalla.

Zarazo/Siiri Hietalahti

”Olen 18-vuotias nuori ratsastaja ja kisahevosenani toimii 7-vuotias FWB-ruuna Zarazo. Etenemme rauhassa, mutta tavoitteemme tulevaisuudessa ovat nuorten luokat arvokilpailuissa asti esteratsastuksen puolella.

Kauden 2020 sponsoroitavat koirakot:

 

FI KVA, FI RTVA, FI TVA Kutinan Xuurvili/ Eija Heinonen

Ossi on tullut minulle kodinvaihtajana, mutta tästä huolimatta olemme kulkeneet viidessä vuodessa huikean matkan. Seurakisoista rodun MM-kisoja myöten, kolmessa eri lajissa. Tavoitteena 2020 on SM-kisat, 2021 SM- ja rodun MM-kisat .