Koulutukset

Vesijuoksumaton omatoimikoulu!

Koiralle mikä mainioin treeni – oli laji- tai keli mikä tahansa – Vesijuoksumattoharjoittelu! Vesijuoksumatolla säästetään niveliä ja lihaksia samalla kun vahvistetaan ja rakennetaan tasainen ja kestävä koira. Vesijuoksumatto on myös oiva treeni, jos kiloja sattunut tupsahtamaan muutama liika 🙂

 

Mihin vesimattotreeni auttaa?

  • leikkauksen jälkeen
  • nivelongelmat, kulumat ja muut sairaudet
  • myös iäkäs koira voi treenata turvallisesti
  • koiran liikkuminen maalla aiheuttaa kipua
  • urheilukoirat – vesikävelymatto parantaa lihas-, hengitys- sekä verenkierron kuntoa
  • erinomainen muun treenin tukena
  • auttaa koiraa kohti kilpailukautta
  • painonpudotus

Oletko haaveillut aktiivisesta vesikävely harrastuksesta, mutta työ ja aikataulut eivät passaa yhteen! Nou hätä – nyt meillä on vastaus tähän.

Nyt käynnistyy klinikan ensimmäinen omatoimikoulutus – kun olet tämän suorittanut olet oikeutettu varaamaan omatoimiaikoja iltaisin sekä viikonloppuisin edulliseen hintaan. Koulutuksen jälkeen ymmärrät vesimaton hyödyt, opit paljon koiran kunnon rakentamisesta, osaat käyttää vesimattoa, saat oman ovikoodin.

 

Saat koko kuntoutustilan käyttöösi aina tunniksi (vesimatto Ergobath, tasapainotyynyt, pesumahdollisuus, turkinkuivain jne) Ottakaa ystävän kanssa vaikka peräkkäiset ajat – treenatkaa yhdessä – jos oikein innostutte niin myös maneesin vuokraaminen mahdollista. Varaus aina koirakohtainen – saman omistajan useamman koiran juoksuttaminen mahdollista koulutuksen jälkeen (lue lisää alhaalla).

 

Kenelle omatoimikoulu sopii:

– koira on perusterve ja haluat aloittaa vesikävely osana treeniohjelmaa

– kuntoutus on jo siinä vaiheessa, että omatoimi on turvallista

– olet jo meidän asiakas ja haluat laajentaa palvelun käyttöä myös aukioloaikojen ulkopuolelle

– haluat saada kaiken irti ja treenata matolla säännöllisesti

 

Mikäli koirasi on vasta leikattu omatoimikoulu ei vielä ole teitä varten! Jos kuntoutukselle on tarvetta varaa ensin kuntoutusaika ja suunnitellaan teille yksilöllinen treenisuunnitelma ja voitte siirtyä omatoimivesikävelyyn heti kun se on koirallesi turvallinen vaihtoehto.

 

Jos koirasi terveystarkastuksesta on aikaa, varaa ensin aikaa Käyttö- ja urheilukoiran terveystarkastukseen – osana omatoimikoulua suppea tarkustus vain 60€  (sydän ja keuhko askultaatio, hampaiden-,  anaalien- sekä korvientarkastus, tarvittaessa myös loishäätösuunnitelma) ja laaja 95€ (sisältää kaikki mitä suppeassa + pvk-verikokeet, nielun tarkistus sekä nivelpalpaatiot).

Omatoimikoulun hintaan kuuluu:

 

– koulutusmateriaali verkossa

– aloitustreeniohjelman omalle koirallesi

– kaikki tarvittavat konsultaatiot ja seurannat tämän koulutuksen aikana. Mian tuki myös omatoimivuoroissa (eli omatoimikäyttäjät voivat koulutuksen aikana aina soittaa jos herää kysymyksiä kesken omatoimivuoron)

– vesikävely 5 kertaa ohjauksessa (norm. 160€)

– vesikävely 5 kertaa omatoimisena klinikan aukioloaikana (Mia, Anu tai Tanja aina lähellä) (norm 130€)

– vesikävely 5 omatoimi (norm.100€)

– 1 x koiran läpikäynti, mobilisaatio ja käsittely – liikkuvuustesti ennen omatoimin aloittamista (norm. 60€)

– namituubin (3.50€)

– klinikkamaksun (norm. 30€)

 

Omatoimikoulun hinta 350€ mutta kevät tarjouksena nyt vain 300€!!  (paketin normaali hinta yli 450€) Koko koulutus vain 10 kerran kortin hinnalla!!

 

Lisäksi tarjouksia vain omatoimiasiakkaille esim. ensimmäinen 5 kerran omatoimikortti vain 50€ (norm. 100 €)

 

Koulutuksen sisältö:

 

– Altaan käyttö – täyttö – siivous

– Vesijuoksun perusteet – miten vesikävely vaikuttaa koiraasi, mitä haetaan eri veden korkeuksilla.

– Harjoitellaan perusvenytykset yhden käynnin yhteydessä

– Puhutaan myös lämmittelystä sekä palautuksesta

Koulutuksen jälkeen omatoimitreenien välissä vaaditut tarkastuskäynnit erikoishintaan! Joka viiden kerran jälkeen oltava yksi käynti Mian kanssa missä varmistetaan, että suunta on oikea, päivitetään treeniohjelma, käydään läpi koiran lihakset, liikkuvuus jne

Koulutus voi halutessaan maksaa useammassa erässä. Lisämaksu 5 €/erä (laskutetaan ensimmäisen erän yhteydessä)

 

Huom. koulutuksen aikana vain 1 koira/asiakas – kun olet tominut omatoimiohjaajana hetken ja tunnet, että voit/haluat juoksuttaa toisen koiran   niin toisen koiran treeniohjelman tekeminen 60€ (sis. liikeanalyysin, koiran läpikäynti, ohjelman tekeminen + tarvittavat konsultaatiot) + että koira tarvitsee vähintään terveystarkastus suppea 60€. Jokaisella koiralla oltava oma omatoimikortti ostettuna. Jos asiakkaalla kaksi tai useampi koira tilan saa käyttöön aina +30 min/koira.

 

Voit aloittaa silloin kun sinulle parhaiten sopii – ei ryhmiä eikä aikataulua – kaikki räätälöidään juuri sinulle!