Laserhoidot

Klinikallamme on käytössä MR5 ACTIVet Pro 2.0 kannettava laser-laite.

“MR5 ACTIVet PRO on kannettava, turvallinen ja tehokas luokan I terapialaserlaite. MR5 ACTIVet PRO:ssa on 50 W superpulsaatio, sen avulla saat enemmän tehoa ja nopeammat hoitoajat, nostamatta kuitenkaan ihon lämpötilaa. Suuritehoisen superpulssilaserin ja ultrakirkkaiden infrapuna-, punaisten ja sinisten LEDien synkronoitu käyttö optimoi biologiset vaikutukset paranemisen nopeuttamiseksi ja kivun vähentämiseksi.

Sininen LED-valo nopeuttaa haavan paranemista ja vähentää bakteereja haavoissa eli se edistää ja nopeuttaa infektioiden paranemista. Voit myös käyttää punaista ja sinistä valoa yhtä aikaa, näin saat anti-inflammatorista ja antimikrobista hoitoa samanaikaisesti.”

Laserterapia on viimevuosina nostanut suosiotaan eläinlääketieteessä yhtenä osana kivun- ja haavanhoitoa. Laserterapia sopii kaikille eläinlajeille rodusta, koosta tai iästä riippumatta. Yleisimmin laserterapiaa käytetään mm. nivelrikkokivun, leikkauksen jälkeisen kivun ja infektioiden hoitoon, ja kuntoutuksen yhteydessä mm. lihas-, ligamentti- ja jännevaurioiden hoitoon.

Kysy lisää klinikalta!