Avoimet työpaikat

ELÄINLÄÄKÄRIT

!! Haemme tiimeihimme eläinlääkäreitä !!

* Pieneläintiimimme hakee pieneläineläinlääkäriä. Tiimissä työskentelee tällä hetkellä neljä eläinlääkäriä ja kolme vakituista hoitajaa. Työskentely pieneläinklinikan vastaanottolla Kaustisella. Työ on määräaikainen äitiysloma-ajan sijaisuus vuodelle 2022. Mahdollisuus myös pidempään työsuhteeseen.

*Heppatiimimme hakee kirurgiasta kiinnostunutta hevoseläinlääkäriä.  Tiimissä työskentelee tällä hetkellä kolme eläinlääkäriä ja neljä vakituista hoitajaa. Työskentely hevosklinikan vastaanotolla Kaustisella ja asiakastalleilla pohjanmaan alueella.

Meillä on tarjota sinulle;

– Monipuolinen työnkuva ja kehittymismahdollisuudet
– Tukemme uusimpien tietojen ja taitojen hankintaan. Tiimimme kouluttautuvat aktiivisesti osaamisalueillaan (Keskipohjanmaan koulutusmyönteisin yritys 2021)
– Mukava asiakaskunta
– Avuliaat ja innostavat työkaverit sekä töissä että vapaa-aikana

Asuinalueella on tarjota sinulle;

– Hyvät harrastusmahdollisuudet koirien ja hevosten kanssa. Tallipaikkoja löytyy, hyvät ratsastus/ajomaastot ja maneesi. Aktiivista ravi- ja ratsastustoimintaa.
– Runsain mitoin puhdasta luontoa jos sydämesi sykkii eräilylle/metsästykselle/kalastukselle/suunnistamiselle/lenkkeilylle
– Rikkaat ja monipuoliset musiikki/tanssi/taideharrastusmahdollisuudet, runsasta kulttuuritarjontaa
– Aktiivista urheiluseuratoimintaa sekä talvi- että kesälajeissa kuin myös sisäurheilulajeissa- lisätietoa alueesta sivuilta www.kaustisenseutu.fi ja www.kokkola.fi
– Kokoaan suurempi,vireä ja aktiivisesti kehittyvä alue

Kulkuyhteydet:

– juna-asema Kokkolassa 40 km päässä
– lentokenttä Kruunupyyssä 30 km päässä

Lisätietoja työpaikoista: